Lucian Bute ar putea boxa în iulie pe un stadion de 80.000 de locuri din Dallas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bute este neînvins la profesionişti
Bute este neînvins la profesionişti

Potrivit site-ului eastsideboxing.com, Lucian Bute l-ar putea înfrunta pe americanul Kelly Pavlik pe Cowboys Stadium din Dallas. Cu o condiţie: ca ambii pugilişti să-şi apere titlul mondial în disputele pe care le vor susţine în 17 aprilie.

Bute este campion mondial al categoriei supermijlocii, versiunea IBF, iar americanul Kelly Pavlik deţine centura la categoria mijlocie, în versiunea WBO şi WBC. Sursa mai sus amintită informează că promotorul Bob Arum a discutat deja cu proprietarul stadionului din Texas despre posibilitatea organizării unui asemenea eveniment şi a declarat că are toate şansele ca acesta să se şi realizeze în acest an.

Neînvins la profesionişti (25 de victorii, dintre care 20 prin KO) românul îşi va apăra pentru a cincea oară titlul mondial în faţa pugilistului columbian Edison Miranda, într-o gală ce va loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada). În aceeaşi zi, dar la Atlantic City, Pavlik va boxa împotriva argentinianului Sergio Gabriel Martinez.

Stadionul "Cowboys" din Dallas a fost inaugurat în luna mai a anului 2009 şi are o capacitate de 80.000 de locuri. Acolo a boxat recent şi Manny Pacquaio, ]n tribune aflându-se 55.000 de spectatori. În urmă cu circa două săptămâni, Rudel Obreja, preşedintele FR de Box, a anunţat că se încearcă organizarea meciului pe care Bute l-ar putea disputa în iulie, pe un stadion din Bucureşti. Existau două variante: Cotroceni sau Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite