2011: Cel mai bogat an după 1990 la kaiac canoe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Kaiac Canoe, Ioan Bîrlădeanu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, la evenimentul "Gala bărcilor de aur", că 2011 a fost cel mai fructuos an în acest sport după 1990, fiind optimist în ceea ce priveşte obţinerea unor medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Londra.

"A fost un an excepţional, avem un număr de medalii impresionant. E cel mai bogat an din 1990 încoace. Un an extraordinar. Dacă la începutul ciclului olimpic ne-am propus ca la Londra să luăm o medalie, acum suntem favoriţi la cel puţin trei probe. Este normal ca lumea să aştepte medalii de la noi, eu sper să nu ratăm ca la ultimele două ediţii, când am venit pe locul patru la câteva miimi de secundă. Sper să nu avem ghinion chiar în toate probele. Poate o fi una, dar nu toate. Liderii grupului sunt categoric cei doi canoişti Mihalachi şi Dumitrescu, care au confirmat anul acesta, cu toate că nu au reuşit aurul într-o probă olimpică. Noi sperăm la medalii de aur", a declarat Bîrlădeanu.

Sportivii premiaţi, joi, în cadrul "Galei bărcilor de aur", care a avut loc la clubul Daimon, sunt următorii: Liviu Dumitrescu, Victor Mihalachi, Traian Neagu, Vasile Ştefan, Toni Ioneticu, Petruş Gavrilă, Ionuţ Mitrea, Bogdan Mada, Iuliana Paleu, Irina Lauric, Iosif Chirilă, Gabriel Cheoca, Mihail Simion, Florin Comanici, Cătălin Costache, Iulian Şerban, Valentina Postaru, Andrei Lifere, Gavrilă Niculiţa, Iuliana Ţăran, Roxana Borha, Florin Murgu, Adrian Amelian, Mihai Niculiţă, Cristian Şerban, Paul Vitega, Sânziana Micutari, Cristina Frâncu, Diana Mutescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite