Bianca Perie: "Mi-am făcut treaba destul de bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locul patru obţinut la aruncarea ciocanului la CE de la Barcelona reprezintă cel mai bun rezultat pentru Perie în concursurile de senioare.

Grosul delegaţiei de atletism a României, participantă la Campionatele europene de la Barcelona, s-a întors luni seara acasă, cu o cursă Blue Air, pe aeroportul Băneasa, sportivii români lăudându-se la această ediţie cu o clasare onorabilă - locul 18 în ierarhia pe medalii, 14 în ierarhia pe puncte, în principal prin cele două medalii de argint cucerite de Nicoleta Grasu (la disc) şi Marian Oprea (la triplusalt). Dar şi a celor 10 prezenţe finale, dintre care 7 au punctat.

"Mă bucur foarte mult că am obţinut, practic, al 3-lea rezultat al delegaţiei, dar acum mă gândesc la Campionatele europene de junioare, de anul viitor, de la Ostrava, unde am de apărat un titlu şi un prestigiu foarte înalt la acest nivel. Pentru mine nu doar rezultatul a fost foarte bun, ci şi atmosfera, tribunele acelea mari, pline, este altceva decât la noi, la juniori. Cred că mi-am făcut treaba destul de bine",a spus Bianca Perie, cea care a ocupat locul patru la aruncarea ciocanului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite