Baschet: “U” Mobitelco Cluj şi Steaua vor reprezenta România în Cupele Europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele de baschet masculin U Mobitelco BT Cluj şi Steaua Turabo Bucureşti sunt singurele înscrise oficial în cupele europene, pentru sezonul 2011-2012, ele urmând să evolueze în FIBA Eurochallenge.

Secretarul general al FR Baschet, Radu Drăgănescu a declarat, vineri, pentru Mediafax, că la masculin, doar campioana U Mobitelco BT Cluj şi medaliata cu bronz Steaua Turabo Bucureşti s-au înscris oficial.

"Joi a fost termenul limită pentru înscrierea în cupele europene, iar cele două echipe sunt singurele care au trimis actele la timp. În ce priveşte FIBA Eurochallenge, termenul limită a trecut, iar cele două echipe trebuie să depună, până în 16 iunie, depozitul de 20.0000 de euro, plus taxa de înscriere, de 5.000 de euro. Mai pot interveni schimbări la masculin, doar dacă alte echipe vor dori să se înscrie în Liga Balcanică, dar în FIBA Eurochallenge, cele două vor reprezenta România", a declarat Radu Drăgănescu.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sezonul 2011-2012 va avea loc la începutul lunii iulie, la Barcelona, fiind posibil ca „U" Mobitelco BT Cluj să joace direct în grupe, iar Steaua Turabo Bucureşti, în tururile preliminare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite