Start în NBA cu reeditarea finalei din iunie trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NBA se reia cu meciul Dallas - Miami * Foto: Reuters
NBA se reia cu meciul Dallas - Miami * Foto: Reuters

Cu o întârziere de două luni, din cauza neînțelegerilor salariale dintre jucători și patronii echipelor, Campionatul Profesionist de Baschet din America de Nord debutează astăzi, cu sezonul regulat. Vor fi 66 de meciuri în loc de 82, iar specialiștii dau șanse echipelor care au un efectiv omogen.

Chiar în această seară, în prima zi, campioana en-titre Dallas va întâlni pe Miami, în reeditarea finalei din iunie trecut, New Yorks Knicks va primi vizita lui Boston Celtics în recent renovata ”Madison Square Garden”, iar Los Angeles Lakers se va duela cu vechea sa rivală Chicago Bulls. 

Nici celelalte două meciuri din programul zilei nu sunt lipsite de interes: Golden State Warriors – Los Angeles Clippers și Oklahoma City Thunder – Orlando Magic.

Specialiștii cred că în ediția 2011/2012 a NBA câștig de cauză vor avea echipele care și-au păstrat efectivele din trecut, ele beneficiind de omogenitate.

În Est, Miami Heat și Chicago Bulls par a fi echipele care se vor lupta pentru un loc în finală, fără a le exclude din start pe Boston Celtics, Orlando Magic sau Atlanta Hawks, iar în Vest Dallas Mavericks va avea de înfruntat concurența unei formații cu nume precum LA Lakers sau San Antonio Spurs, dar și a ambițioaselor  Oklahoma City Thunder, Portland Trail Blazers și Memphis Grizzlies.

Partidele New York – Boston (19.00) și Dallas – Miami (21.30) vor fi transmise de Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite