Sezonul rămâne "îngheţat" în NBA! Meciurile din decembrie au fost anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LeBron James şi Dwyane Wade
LeBron James şi Dwyane Wade

Nici runda de negocieri purtate astă-noapte, între jucătorii şi proprietarii de francize din NBA, nu s-a soldat cu niciun rezultat. Primii au respins oferta ce le-a fost făcută astfel că întreg sezonul este în pericol de a nu se mai disputa.

Sindicatul baschetbaliştilor din liga americană au decis să modifice structura juridică a organizaţiei lor înainte de a intenta, cu titlu colectiv, un proces NBA-ului pentru abuz de poziţie dominantă pe baza legii anti-trust. "Este cea mai bună soluţie pentru jucători. Noi considerăm că este important să se găsească o soluţie nu numai pentru acum, ci şi pentru anii care urmează".

Reprezentanţii jucătorilor nu au fost de acord cu protocolul propus de David Stern, comisarul NBA. Proprietarii ar fi dorit să impună o plafonare a masei salariale a cluburilor sub titlul "salaty cap". Propunerea a fost considerată injustă de jucători.

Sezonul în NBA trebuia să debuteze acum 137 de zile, însă în urma refuzului baschetbaliştilor nu s-a disputat nici măcar un meci până acum.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite