VIDEO Heat și-a luat revanșa, Knicks a câștigat la limită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debut în NBA. Campioana en titre, Dallas Mavericks, a suferit o înfrângere clară (94-105) în fața lui Miami Heat, în reeditarea finalei din iunie. New York Knicks a debutat cu o victorie la limită (106-104) cu Boston Celtics.

Cu LeBron James în zi de grație – 37 de puncte, 10 recuperări și șase pase -, Miami a controlat meciul cu texani, câștigând cu 105-94, mai cu seamă că și Dwyane Wade a avut o evoluție remarcabilă (26 de puncte și 8 recuperări). Echipa din Dallas a suferit mai ales în ceea ce privește jocul colectiv, doar John Terry ridicându-se la înălțimea meciului (23 de puncte marcate).

La New York, Kincks a obținut o victorie la limită (106-104), dar extrem de importantă, în fața lui Boston Celtics. Cei mai buni marcatori ai disputei au fost Carmelo Anthony (37 puncte), Amare Stoudemire (21p), respectiv Rajon Rondo (31p) și Brandon Bass (20p).

Partida se putea încheia totuşi cu o bătaie generală. Kevin Garnett (Celtics) a ratat egalarea în ultime secundă şi a fost deranjat de bucuria adversarului său, Bill Walker, căruia i-a pus mîna în gît şi l-a împins.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite