Soţia lui Kobe Bryant a înaintat divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetă a NBA, Kobe Bryant se află în impas în plan personal. Soţia lui, Vanessa, vrea să se despartă de el după mai bine de un deceniu de convieţuire. Unul în care cei doi au avut destule probleme.

În vara lui 2003, jucătorul lui Los Angeles Lakers a fost acuzat de viol de către o angajată a unul hotel din Colorado, acolo unde el se afla la recuperare după o accidentare. Respectiva afacere a ţinut pagina întâi în presa de peste Ocean, atunci aflându-se că, de fapt, între jucător şi camerista de 19 ani se înfiripase o idilă. Bryant a recunoscut că a fost infidel, iar legătura lui extraconjugală a fost probată, astfel că acuzaţiile au fost retrase.

Vanessa l-a iertat atunci pe sportiv, însă unii dintre sponsori l-au părăsit. Acum, însă, Kobe pare să nu mai aibă loc de întors. El şi-a cunoscut soţia în 1999, pe când avea doar 17 ani. Şi aceasta i-a dăruit două fete: Natalia Diamnate, născută în 19 ianuarie 2003, şi Gianna Maria-Onore, în 1 mai 2006.

Cum şi-a petrecut o mare parte a copilăriei în Italia, baschetbalistul este un suporter al echipei de fotbal AC Milan. De asemenea, admiră pe FC Barcelona şi pe Lionel Messi - în 2010, după finala NBA, a mers în Africa de Sud pentru a urmări meciuri la Campionatul Mondial, amându-şi din acest motiv şi operaţia la genunchi. Kobe Bryant a câştigat de cinci ori titlul în NBA, fiind desemnat MVP-ul ligii în 2008. Are 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite