ICIM "Vasile Goldiş" Arad s-a calificat în finala Ligii Europei Centrale la baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioană a României la baschet şi deţinătoare a trofeului Ligii Europei Centrale, echipa feminină ICIM "Vasile Goldiş" Arad s-a calificat în finala Final-Four-ului competiţiei continentale, găzduit de la Wasserbug. Ea a eliminat în semifinale pe CSM Satu Mare, de care a trecut cu 72-62 (33-35).

În cea de-a doua semifinală se vor confrunta echipa gazdă a Turneului Final Four, TSV Wasserburg, la care joacă şi fostul fundaş al naţionalei României, Diana Ciupe Pop, şi echipa cehă Kara Trutnov. Finala şi meciul pentru locurile 3-4 sunt programate mâine. De la ora 12.00 se va juca pentru medalia de bronz, iar de la 15.00 pentru cea de aur. Din 2008, de când a fost fondată, Liga Europei Centrale a fost câştigată de Slavia Banska Bystrica (Slovacia, 2008), UKF Nitra (Slovacia, 2009), Kara Trutnov (Cehia, 2010) şi ICIM "Vasile Goldiş" Arad (2011).

image

Universitatea de Vest "Vasile Goldiş" din Arad, sponsorul echipei de baschet, este condusă de către rectorul Aurel Ardelean, care s-a dovedit a fi un adevărat sprijin pentru sportul arădean în ultimii ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite