FR de Baschet se folosește de Facebook pentru a-și invita jucătorii la loturile naționale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baschet
baschet

Federaţia Română de Baschet a recurs la o metodă inedită de a găsi şi convinge jucători români care evoluează în afara graniţelor ţării să vină la echipele naţionale, lansând o invitaţie pe contul de socializare Facebook.

În mesajul postat marţi pe reţeaua de socializare, intitulat "Porţile naţionalei sunt deschise", FR Baschet le explică posibililor candidaţi la îmbrăcarea tricourilor naţionale şi în ce condiţii sunt aşteptaţi, anunță Mediafax.

"Din dorinţa de a avea echipe naţionale competitive, în care să evolueze cei mai buni baschetbalişti ai momentului, FR Baschet lansează un mesaj tuturor jucătorilor români legitimaţi în afara graniţelor ţării. Dacă ai motricitate, creativitate, inventitivitate şi o tehnica deosebită şi crezi că deţii calităţile de a putea juca în echipa naţională, te rugăm să ne contactezi de urgenţă! Porţile naţionalei sunt deschise! Hai să strângem rândurile, pentru a obţine performanţe notabile!", este mesajul forului.

În acest an, Federaţia Română de Baschet a înscris în calendarul internaţional, sub egida FIBA Europe, şapte echipe naţionale: seniori şi senioare, care încep preliminariile CE de anul viitor, cea feminină de tineret, precum şi cele de juniori, masculine şi feminine, la nivel de vârstă under 16 şi under 18.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite