Nu rata înscrierile la Bucharest Streetball Weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga Românie joacă baschet la Bucharest Streetball Weekend între 24-27 mai în Piaţa Revoluţiei. Cele mai bune 8 echipe studenţeşti de baschet masculin şi feminin din ţară vor încinge faimoasele terenuri special aduse de International Basketball Federation –Europe în Turneul Final al Campionatul Naţional Universitar.

Peste 500 de iubitori sportului de orice vârstă sunt aşteptaţi să se înscrie la competiţiile propuse de organizatori până în 18 mai pe www.studentsport.ro. Piaţa va fi revoluţionată de rimuri de platane aduse de Tecko Starr şi bătăi de mingi simultane.
Bucharest Streetball Weekend este un eveniment care pune în prim-plan baschetul de masă şi încurajează practicarea sportului la toate vârstele. Înscrierea este deschisă tuturor, de la copii de grădiniţă, şcolari, liceeni, studenţi, amatori până la jucători profesionişti. Organizatorii aşteaptă participanţi şi promite spectacol şi la Cupa Firmelor, Cupa Presei, în echipele Politicienilor, Artiştilor, Persoanelor cu Dizabilităţi şi Sportivilor. Adepţii sportului aşteptaţi la eveniment, iar premiile în valoare de peste 15.000 euro aşteaptă să fie câştigate prin coşuri marcate şi fair-play.
Cei ce se vor întrece în Campionatul Naţional Universitar vor fi urmăriţi de jucători profesionişti şi un juriu care va trebui să desemneze Most Valuable Players (MVP) ai turneului la masculin şi feminin. Aceştia vor face parte din delegaţia României într-un turneu naţional, iar echipele câştigătoare se vor putea bucura de un stagiu de pregătire în Serbia.
Organizatorii promit concursuri cu premii pentru suporteri, concursuri de aruncări libere, programe artistice de calitate, gimnastică acrobatică ce va ţine publicul cu sufletul la gură, demonstraţii de slam dunk, meciuri demonstrative cu jucători profesionişti şi multe surprize. Programul detaliat şi alte informaţii se găsesc pe www.studentsport.ro.
Cel mai spectaculos eveniment baschetbalistic aduce împreună federaţia de specialitate naţională prin Federaţia Română de Baschet, internaţională prin International Basketball Federation - Europe, dar şi societatea civilă prin implicarea Asociaţiei Student Sport România. Bucharest Streetball Weekend este susţinut de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Primăria Municipiului Bucureşti şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Bucureşti.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite