VIDEO FABULOS: Aşa se dă un slam dunk peste maşină!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Francezul Guy Dupuy a reuşit un slam-dunk de senzaţie, peste o maşină, trecându-şi în aer mingea printre picioare. Dupuy a avut un mesaj pentru Blake Griffin, câştigătorul concursului de slam-dunk din NBA dar şi pentru fanii streetball-ului din România.

Incredibila reuşită a francezului, considerat unul dintre cei mai buni dunkeri din lume, a avut loc cu ocazia All Star Game-ului Euroligii feminine de baschet, care a avut loc marţi la Varşovia. Dupuy a fost invitat pentru o demonstraţie în pauza meciului şi a oferit poate cel mai dificil slam dunk executat vreodată peste o maşină.

Francezul a avut un mesaj şi pentru câştigătorul concursului de slam-dunk din NBA, americanul Blake Griffin, care a sărit doar peste capota unei maşini, fără a realiza un alt procedeu în aer. "Îmi pare rău pentru Blake Griffin, dar aşa se dă un slam-dunk peste o maşină", a spus Dupuy, care a participat în ultimii patru ani la fiecare ediţie a Sport Arena Streetball, care are loc la Bucureşti, pe terenurile din Politehnică.

De altfel, francezul a avut la final şi un mesaj pentru fanii streetball-ului din România. "În vară sper să vin din nou la Sport Arena pentru a vă arăta ceva poate mai bun decât atât. România a rămas în inima mea, va fi al cincilea an în care vin acolo şi m-am simţit de fiecare dată excelent", a spus Dupuy.

Vezi aici reuşita fabuloasă a francezului:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite