Şampanie de 80.000 de dolari pentru campionii NBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dirk Nowitzki a petrecut alături de coechipieri chiar în Miami
Dirk Nowitzki a petrecut alături de coechipieri chiar în Miami

Miliardarul american Mark Cuban nu le refuză nimic jucătorilor de la Dallas Mavericks după ce aceştia au câştigat, pentru prima oară în istoria clubului, titlul de campioni ai NBA, liga profesionistă de baschet nord-americană.

După meciul decisiv câştigat duminică noapte chiar în Miami, Dirk Nowitzki, numit MVP-ul finalei, a petrecut alături de coechipierii săi, într-un club de noapte din South Beach. Toţi componenţii echipei au fost trataţi regeşte de către patronul echipei, care a achiziţionat mai multe sticle de şampanie "Ace of Spade" produsă de Armand de Brignac, care au costat 80.000 de euro bucata.

Armand de Brignac Brut Gold, cunoscută şi sub numele de "Ace of Spade" după emblema ambalajului, care reprezintă un as de pică stilizat, a fost votată drept şampania numărul 1 din lume după ce un juriu a testat peste 1000 de soiuri, fără să cunoască marca. Armand de Brignac a fost urmată de branduri precum Dom Perignon sau Mumm.

Mark Cuban a anunţat că va plăti integral costurile paradei campionilor, care va avea loc joi, în Dallas, spre bucuria primarului metropolei americane, care declarase că bugetul este unul limitat în această perioadă de criză. Excentricul patron al celor de la Dallas a declarat însă că nu le va achiziţiona jucătorilor celebrele inele de campion, spunând că tradiţia este una deja depăşită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite