Otilia Bădescu s-a îndrăgostit de mingile mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expertă în îmblânzirea mingilor mici, de celuloid, fosta campioană europeană la tenis de masă, Otilia Bădescu, s-a îndrăgostit după doar o zi petrecută printre mingile mari, la Sport Arena Streetball, cea mai populară competiţiei de baschet de stradă din România.

Bădescu a încercat în zadar să înscrie cu o minge uriaşă la concursul "Big Ball" destinat vedetelor, însă nu s-a lăsat descurajată şi a promis că se va mai antrena.


"M-am simţit excelent şi mă bucur să văd atâţia copii în jurul meu care fac sport. Sper ca data viitoare să am mai mult noroc cu mingea mare", a spus fosta campioană.

Nici ea, nici restul competitorilor nu au reuşit coşul câştigător. Astfel, premiile se vor reporta pentru etapa viitoare, de la sfârşitul lunii iulie.

Tot în prima zi, studenţii au facut coadă la concursul Studentbank Two Ball, ale cărui premii consistente oferite de Raifeissen au determinat mobilizarea populaţiei studioase prezente la terenuri. A fost doar etapa preliminara, drept pentru care cei cu carnet de student şi mână sigură încă mai au o şansă.

Astăzi şi mâine duelurile continuă la Sport Arena Streetball în ciuda caniculei. Meciuri aprinse, concursuri pentru spectatori, un duel între cei mai buni dunkeri români şi un All Star Game cu participarea lui Virgil Stănescu, fostul star la naţionalei româniei vă aşteaptă pe terenurile din Politehnica Bucureşti.

Vezi o prefaţă la duelul dunkerilor:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite