Barack Obama a jucat baschet cu LeBron James

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barack Obama şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un mod inedit. Cu ocazia împlinirii vârstei de 49 de ani, preşedintele american a jucat baschet cu cei mai buni sportive din NBA.

După ce a sărbătorit miercuri cu prietenii la Chicago, Barack Obama s-a dus la o sală de sport militară, duminică, din Washington pentru a juca timp de doua ore şi jumătate baschet.

Potrivit serviciului de presă de la Casa Alba, Obama a jucat cu LeBron James, cel mai bun jucător (MVP) al NBA în ultimele două sezoane si al cărui transfer de la Cleveland Cavaliers la Miami Heat a facut senzatie în iulie. Printre ceilalţi jucători prezenţi s-au aflat legendarul Earvin "Magic" Johnson, 50 de ani, triplu MVP şi cvintuplu campion cu Los Angeles Lakers, cel mai bun marcator din NBA Carmelo Anthony (Denver Nuggets), sau vedeta de la Lakers, Kobe Bryant, cvintuplu campion NBA. Acesta din urma nu a jucat însa, conform celor de la Casa Albă.

Michelle Obama, soţia preşedintelui, şi fiica lor cea mică, Sasha, vor fi prezente, ele revenind dintr-o vacanţa în sudul Spaniei. Fiica lor cea mare, Malia, nu va fi prezentă, ea fiind tot în vacanţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite