NBA: Un jucător a leşinat pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rodney Stuckey
Rodney Stuckey

Rodney Stuckey, fundaşul echipei Detroit Pistons, şi-a pierdut cunoştinţa în timpul unui time-out al partidei cu Cleveland Cavaliers, disputată azi noapte în NBA. Jucătorul a fost imediat transportat la spital, semnele vitale fiind stabile.

Incidentul a avut loc cu două minute şi jumătate înainte de finalul sfertului al treilea. Stuckey, care reuşise 8 puncte şi 10 pase decisive, s-a îndreptat spre banca de rezerve pentru time-out, s-a aşezat pe bancă, a băut un pahar cu apă şi dintr-o dată s-a prăbuşit. "I-a spus antrenorului secund că e puţin ameţit, s-a aşezat lângă mine, a cerut un pahar cu apă din care a băut puţin, iar apoi a căzut la picioarele mele. Am fost foarte speriat", a relatat Charlie Villanueva, coechipierul lui Stuckey.

Jucătorii celor două echipei au fost în stare de şoc în cele 12 minute cât a durat intervenţia medicilor, dar jocul a continuat după ce Stuckey a părăsit arena pe targă având semnele vitale stabile. El a petrecut noaptea sub supravegherea medicilor iar la ora publicării acestui material nu există alte informaţii despre starea jucătorului.

Nu este pentru prima oară când Stuckey a avut acest gen de probleme. El a mai lipsit două partide în sezonul 2008 din cauza unei stări de ameţeală, însă nu se ştie deocamdată dacă există vreo legătură între cele două evenimente.

Cleveland Cavaliers a învins Detroit Pistons cu 99-92, LeBron James fiind principalul marcator al cavalerilor cu 40 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite