NBA: Vezi titularii din All Star Game!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

NBA a anunțat aseară titularii pentru All Star Game, meciul care reunește superstarurile din liga profesionistă nord-americană de baschet. Kobe Bryant a primit cele mai multe voturi din partea fanilor, în timp ce Derrick Rose a devenit primul jucător de la Chicago Bulls ales titular în meciul vedetelor, de la Michael Jordan încoace. 

Kobe Bryant, superstarul echipei Los Angeles Lakers va fi prezent pentru a 13-a oară în All Star Game, la un singur meci distanță de recordul deținut de Shaquille O'Neal și Karl Malone, cu câte 14 prezențe în meciul vedetelor. Bryant a fost cel mai votat jucător de către fanii din întreaga lume, cu 2,4 milioane de voturi, cu peste 300.000 mai multe decât Dwight Howard, centrul echipei Orlando Magic, care va fi titular pe postul de pivot pentru echipa Estului.

Două echipe istorice în NBA, Chicago Bulls și New York Knicks au din nou titulari în All Star Game după mulți ani de absență. Derrick Rose este primul jucător al taurilor din Chicago de la Michael Jordan încoace care va începe pe teren meciul starurilor în timp ce Amare Stoudemire este primul ”knickerbocker” care va fi titular din 1992, când legendarul Patrick Ewing strălucea la Madison Square Garden. Ewing a mai fost ales și în 1997, dar nu a putut evolua din cauza unei accidentări. 

”Super-prietenii” de la Miami Heat, Dwyane Wade și LeBron James, fiecare cu peste 2 milioane de voturi, vor completa echipa Estului, fiind primii coechipieri titulari în Est din 2007, când Wade și Shaq au jucat împreună la ediția găzduită de Las Vegas.

Din echipa Vestului mai fac parte Chris Paul, conducătorul de joc de la New Orleans Hornets, Carmelo Anthony, starul celor de la Denver Nuggets și cel mai bun marcator al ligii în sezonul trecut și starul naționalei SUA care a câștigat în vară titlul mondial, Kevin Durant de la Oklahoma City Thunder.

Pivotul chinez Yao Ming a fost ales titular în echipa Vestului, însă este accidentat și va fi înlocuit de către un jucător care va fi ales de către David Stern, conducătorul NBA.

Se cunoaște deja și antrenorul echipei Vestului, Gregg Popovich de la San Antonio Spurs, echipă care nu mai poate fi depășită în clasamentul Conferinței de Vest până la 6 februarie. Antrenorul echipei Estului va proveni de la liderul Conferinței după meciurile care se vor disputa la data precizată.

Iată titularii celor două echipe:

EST:

Derrick Rose (Chicago Bulls), Dwyane Wade (Miami Heat) - LeBron James (Miami Heat), Amare Stoudemire (New York Knicks) - Dwight Howard (Orlando Magic)

VEST:

Chris Paul (New Orleans Hornets), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) - Kevin Durant (Oklahoma City Thunder), Carmelo Anthony (Denver Nuggets) - Yao Ming (Houston Rockets).

Rezervele vor fi alese de către antrenorii principali ai celor 30 de echipe din NBA. Meciul vedetelor din baschetul american va avea loc la Los Angeles, la Staples Center, la 13 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite