Daruri de la baschetbalişti, pentru copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii au donat jucării şi cu ocazia All Star Game (foto: frbaschet.ro)
Jucătorii au donat jucării şi cu ocazia All Star Game (foto: frbaschet.ro)

Jucăriile, hainele şi dulciurile adunate de către Federaţia Română de Baschet prin intermediul campaniei „Dăruieşte" au fost distribuite joi în două centre sociale din Bucureşti.

Cu ajutorul suporterilor, partenerilor, antrenorilor şi jucătorilor, Federatia Română de Baschet a luminat Sărbătorile Pascale ale copiilor din două centre sociale. În Joia Mare, oficialii Federaţiei au vizitat Centrul Social pentru copii al Fundaţiei Sfântul Dimitrie şi Complexul Social de Servicii "Sfântul Nicolae", ambele din Bucuresti, şi au donat jucarii, dulciuri şi haine pentru cei mici.

Campania de caritate "Dăruieşte" a fost demarată de Federaţia Română de Baschet la data de 17 decembrie 2009, odată cu inaugurarea Arenei de Baschet din Bucureşti. Primele obiecte au fost donate atunci de către preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, împreună cu invitaţii George Vassilakopoulos (preşedintele Forului European de baschet) şi a Secretarului General, Nar Zanolin.

Foste glorii ale baschetului sau actuali antrenori şi jucători s-au alăturat apoi campaniei, în special cu ocazia All Star Game România 2010, care a avut loc la Oradea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite