NBA: Mavericks s-ar putea muta pe stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul înregistrat pe Dallas Stadium la NBA All Star Game 2010, meciul de baschet cu cel mai mare număr de spectatori din istorie, l-a determinat pe Mark Cuban, patronul echipei Dallas Mavericks, să încerce mutarea unor meciuri de acasă ale echipei sale pe uriaşa arenă de fotbal american.

„Ar fi un avantaj din punct de vedere economic deoarece am putea aduce la meciuri cel puţin de două ori mai mulţi fani ca acum. Astfel am putea atrage şi jucători, care îşi vor dori să evolueze pentru noi în faţa unui astfel de public", a declarat Cuban.

NBA All Star Game s-a disputat în faţa a 108.713 spectatori, record omologat Guiness. „După ce am văzut ce s-a întâmpla la All Star mi-a venit ideea că am putea muta pe stadion unele meciuri din sezonul regulat şi cele din playoff", a mai spus patronul echipei Dallas Mavericks.

Deocamdată Jerry Jones, patronul echipei Dallas Cowboys, care deţine şi stadionul nu a oferit nicio replică în legătură cu ideea omologului său. Cei doi au anunţat împreună recordul de spectatori la pauza dintre sferturile trei şi patru ale meciului vedetelor din baschetul profesionist american.

Mavericks deţine în NBA recordul de meciuri consecutive jucate cu casa închisă pe teren propriu, cu peste 341 de partide, serie care este în continuare activă. Majoritatea celor 19.200 de locuri de la American Airlines Center sunt ocupate de către deţinători de bilete pe tot sezonul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite