Boston Celtics este prima finalistă NBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Boston Celtics a devenit aseară prima finalistă a NBA, după ce s-au impus în faţa formaţiei Orlando Magic, pe teren propriu, scor 96 -84, în meciul 6 al finalei conferinţei de est.

Deşi în urmă cu şase săptămâni nimeni nu le dădea nicio şansă celor de la Celtics după ce avuseseră un parcurs inconstant în sezonul regulat, „verzii" au contrazis toate pronosticurile negative.

Meciul de vineri seară s-a dovedit până la urmă un duel principalilor doi marcatori ai celor două formaţii. Vedeta celor de la Celtics, Paul Pierce a reuşit 31 de puncte şi 13 recuperări, în timp ce Dwight Howard de la Orlando Magic a înscris 21 de puncte şi 12 recuperări.

"Sunt mulţumit că am terminat această serie, deoarece nu doream să revenim la Orlando.Am câştigat pentru că am jucat bine în defensivă. Nu le-am permis să-şi concretizeze încercările de trei puncte." a precizat Pierce.

Cei de la Boston Celtics vor întâlni în ultimul act pe câştigatoarea finalei conferinţei de vest care se joacă între Los Angeles Lakers şi Phoenix Suns. În acest moment cei de la Lakers conduc în clasament cu 3-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite