Craiova: Oltenii se bat sub panou, la Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovenii şi gorjenii promit un spectacol atractiv
Craiovenii şi gorjenii promit un spectacol atractiv

Energia Rovinari şi SCM „U“ Craiova se vor întâlni în această seară, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu, în etapa a 21-a a Diviziei A de baschet masculin.

Gazdele privesc cu temere spre meciul cu craiovenii, antrenorul Theo Evans fiind convins că nu va fi un duel uşor, având în vedere forma oaspeţilor şi faptul că, în tur, SCM a câştigat partida din Bănie.

Ne dorim revanşa. Craiova are echipă bună, s-a văzut asta şi în prima parte a campionatului, când a pierdut câteva jocuri la diferenţe mici, dar a şi bătut câteva echipe. Dacă joacă bine, cei de la Craiova sunt greu de învins. Băieţii sunt conştienţi că adversarul este puternic, mai ales că SCM abia a pierdut în faţa celor de la Sibiu, în ultimele minute“, a afirmat Evans, care se teme cel mai mult de vedeta craiovenilor, Basset, „un jucător periculos dacă îşi intră în joc“.

Oaspeţii vin la Târgu-Jiu cu gândul la victorie. „Pentru a ne atinge obiectivul, trebuie să câştigăm cât mai multe partide. Ne ducem la Târgu-Jiu cu gândul şi cu dorinţa de victorie, pentru că nu avem vreo altă variantă“, a precizat tehnicianul Craiovei, Paul Nicolae.

Gorjenii au pregătit pentru acest meci un spectacol inedit în tribune. Evans le-a propus suporterilor ca temă pentru meciul cu SCM „U“ Craiova „Noaptea Luminilor“.

Toţi cei prezenţi în sală va trebui să fie îmbrăcaţi cu haine cât mai strălucitoare şi să poarte asupra lor obiecte care strălucesc ori produc lumină, ca să creeze o atmosferă de senzaţie în sală când se va stinge lumina, pentru prezentarea echipelor.

Rezultatul partidei îl puteţi afla de pe craiova.adevarul.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite