Baschet: Moldoveanu, a cincea victorie consecutivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Moldoveanu (foto: aueagles.com)
Vlad Moldoveanu (foto: aueagles.com)

American Eagles, echipa universitară pentru care evoluează baschetbalistul român Vlad Moldoveanu a obținut cea de-a cincea victorie consecutivă în acest sezon din NCAA, învingând echipa universității Howard cu 66-54. Eagles înregistrează cel mai bun start de sezon din 1985 încoace.

Vlad Moldeveanu a înregistrat al patrulea meci cu cel puțin 20 de puncte marcate, totalizând 21 în victoria cu Howard. Cel mai bun marcator al celor de la Eagles a fost Troy Brewer, cu 24 de puncte, americanul realizând nu mai puțin de șapte coșuri de trei puncte.

Eagles continuă startul perfect de sezon, cel mai bun în ultimii 25 de ani și vor juca următorul meci la 28 noiembrie, pe teren propriu, împotrvia Universității Columbia.

Moldoveanu, din nou jucătorul săptămânii   

Vlad Moldoveanu a fost desemnat pentru a doua oară consecutiv jucătorul săptămânii în Patriot League, conferinţa din care face parte American Eagles. Este pentru a cincea oară în carieră când Vlad primește această distincție. 

Românul a avut 21,3 puncte, 6,3 recuperări, 2,0 pase decisive şi 1,7 intercepţii cu procentaje de 46 la sută la aruncările din acţiune, 42 la sută la trei puncte şi 78 la sută la aruncările libere.

Performanța săptămânii a fost cea din meciul cu Maryland Eastern Shore, când a marcat 31 de puncte. Acesta a fost al 3-lea meci pentru Moldoveanu în care înscrie peste 30 de puncte într-o partidă din NCAA, respectiv al 26-lea în care înscrie peste 20 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite