Maşina de lux a fostului căpitan al naţionalei de baschet, furată din Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Virgil Stănescu, fostul căpitan al echipei naţionale de baschet, a rămas fără maşină în cursul dimineţii de miercuri, după ce aceasta a fost furată din faţa unui bloc din Târgu Mureş.

Baschetbalistul în vârstă de 34 de ani s-a transferat în această vară la echipa din oraşul ardelean, unde a sosit acum o săptămână în vedera pregătirii pentru noul sezon. 

"Sunt împreună cu cei de la Poliţie încă de azi-dimineaţă, însă deocamdată nu am nicio veste. Maşina a fost furtată probabil în cursul nopţii. Un coechipier mi-a spus iniţial că a văzut-o dimineaţă în faţa blocului însă nu este sigur sută la sută. Din păcate dacă hoţii au avut timpul necesar să scoată maşina din ţară, recuperarea va fi mult mai dificilă", a declarat Stănescu pentru adevarul.ro.

"Nu aş fi crezut că voi păţi aşa ceva aici în Ardeal. Am stat doi ani în Bucureşti şi nu am avut niciodată probleme de acest gen, deşi poate m-aş fi aşteptat", a mai spus fostul component al echipei naţionale, unul dintre cei mai valoroşi baschetbalişti români ai ultimului deceniu.

Maşina furată este un BMW X6, pe care Stănescu a cumpărat-o acum doi ani, la revenirea în ţară, după patru sezoane petrecute în campionatul Rusiei. Valoarea de piaţă a maşinii este estimată între 55.000 şi 60.000 de euro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite