Nebunie la înscrierile pentru Sport Arena Streetball – etapa a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de echipe au fost validate în primele 24 de ore de la începerea înscrierilor pentru etapa a doua a celui mai popular campionat de baschet de stradă din România, Sport Arena Streetball.

În weekend-ul 11-13 iunie cei mai buni jucători de streetball se vor pe terenurile din Politehnica Bucureşti şi vor avea ocazia să se întâlnească din nou cu Virgil Stănescu, pivotul echipei naţionale de baschet.

Poţi să te înscrii accesând acest link www.3la3.ro

Prima etapă, spectacol total
Ediţia din 2010 a Sport Arena Streetball a debutat în forţă cu dunkuri neaşteptate, rezultate surprinzătoare şi meciuri încrâncenate. Prima zi a competiţiei a adus din nou în prim plan sindromul Sport Arena Streetball care le-a lipsit pasionaţilor de baschet pe parcursul unei ierni grele. Vineri s-au dat pronosticuri, s-au câştigat premii la concursul Big Balls şi s-a dezvăluit că dacă vrei sa joci în NBA trebuie să treci pe la terenurile din Politehnica, după cum declara Vlad Moldoveanu, jucător în NCAA Basketball la American University Eagles. Acesta şi-a măsurat forţele cu o adversară pe talia sa, Roxana Ciuhulescu, care alături de colega ei, Alexandra Derevici, au alcătuit o echipă de temut.

Sâmbătă a fost o zi plină de imprevizibil, în care ploaia a mutat competiţia în sală şi a adus un concurs de tricouri ude pentru fete care a ramas încă neadjudecat. A fost şi o prefaţă a concursului de slam-dunk, demonstraţia „săritorilor" anunţând ceea ce avea să fie duminică.

În ultima zi s-au decis câştigătorii, categoria masculin +18 ani fiind cucerită de echipa Dragones care a trecut neaşteptat de lejer în finală de Bob's Squad. Concursul de slam dunk i-a revenit francezului Guy Dupuy care a zburat mai bine decât avionul companiei Air France, responsabilă de întârzierea baschetbalistului din "hexagon" şi chiar de pierderea bagajului acestuia. Graţie sponsorului Champion, Guy a dat de sus într-un echipament al lui Boston Celtics aratându-ne pe cine a pariat în finala NBA. Tot la dunk am asistat şi la o premiera, Oynur Musledin devenind primul român care reuşeşte un rider de pe doua picioare într-un concurs. Riderul este unul dintre cele mai dificile procedee în concursurile de slam-dunk şi presupune trecerea mingii printre picioare înainte de a fi îndesată în coş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite