Oscarul pentru slam-dunk se dă la Bucuresti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sport Arena Streetball, împreună cu francezul Kadour Ziani, considerat părintele slam-dunk-ului, spectaculosul procedeu din baschet, organizează în acest weekend la Bucureşti, pe terenurile din cadrul Universităţii Politehnice, "Concursul mondial de slam-dunk".

Anul trecut, Ziani şi-a adunat discipolii din Europa. Anul acesta a scotocit până în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, pentru a găsi oamenii potriviţi să reuşească cele mai nebune execuţii.

Distributia pentru World Dunk Contest este una demna de un blockbuster.

Opt magnifici, se vor aduna la terenurile Sport Arena Streebtall din cadrul Universitatii Politehnice pentru a transforma Bucurestiul in capitala mondiala a slam-dunk-ului.

Ei sunt Vincent van Sliedregt, poreclit "The Flying Dutchman" (Olanda), Emil Olszewski, supranumit "Slash" (Polonia), Alexander "Crazy Air" Shalygin (Rusia), Kevin Hemy din Franta, Kristaps Dargais din Lituania, Justin Darlington din Canada, Haneef "Young Hollywod" Munir, din SUA şi Musledin Oynur din România.

Decorul pentru care sunt responsabili cei de la Sport Arena este gata să găzduiască această super-producţie care va include scene aproape ireale, cu oameni zburând peste alţi oameni, peste motociclete, maşini şi orice alt obstacol numai bun de pus în calea temerarilor către inel.

De reţinut că niciunul dintre actorii principali nu va fi înlocuit pentru aceste adevărate momente de cascadorie, şi fiecare îşi va juca rolul până la capăt, pentru a obţine acest adevărat Oscar al dunkului.

Weekend-ul va fi unul plin la Sport Arena. Dacă nu sunt dunkuri, va fi baschet. Dacă nu va fi baschet, va fi street-dance. Dacă nu va fi street-dance, vor fi demonstratii de free-style cu mingea de baschet, cu italianul Lorenzo "AigScream" Pinciroli în prim plan.

Şi dacă nu va fi niciuna dintre toate acestea, atunci va fi un concert Guess Who.

Concursul de slam-dunk va fi transmis în direct de Sport.ro, sâmbătă şi duminică de la ora 19.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite