Baschet: Steaua s-a retras din Divizia A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa masculină CSA Steaua s-a retras din Divizia A la baschet după ce sponsorul principal al echipei, societatea Turabo, a renunţat să mai susţină formaţia roş-albastră.

Sezonul trecut a fost pentru Steaua Turabo cel mai bun din ultimii 15 ani. Militarii au ocupat locul al treilea în campionat şi au evoluat în grupele Eurochallenge, fiind aproape de o calificare în primăvara europeană.

Situaţia financiară a clubului sponsorizat de Turabo s-a înrăutăţit treptat, iar patronul societăţii, Tudor Niculescu, a decis în cele din urmă să-şi retragă sprijinul financiar.

"Adevărul" a anticipat situaţia în care vor ajunge steliştii încă de la finalul sezonului trecut

„Nu ne vom înscrie sezonul viitor în Divizia A din cauze financiare. Principalul nostru sponsor s-a retras şi nu va mai susţine echipa noastră. Nu am reuşit să atragem alţi noi sponsori pentru a continua în primul eşalon", a declarat reprezentantul CSA Steaua, Dragoş Barbu, pentru portalul totalbaschet.ro.

„Echipa nu se desfiinţează. Cel mai probabil ne vom înscrie în Divizia B. Jucătorii pe care îi avem acum sunt copii, juniori, care anul trecut au câştigat Campionatul Naţional U20. Pe lângă aceştia îl mai avem şi pe Adi Vonescu care va fi antrenor secund jucător", a mai adăugat Barbu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite