Al treilea american la Steaua Turabo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anthony Myles pe vremea când juca la colegiul Xavier
Anthony Myles pe vremea când juca la colegiul Xavier

Echipa de baschet masculin CSA Steaua Turabo Bucureşti l-a achiziţionat pe jucătorul american Anthony Myles, 27 ani, sosit de la Ironi Ramat Gan din Israel.

Myles, 2,06 m, 112kg, care evoluează pe postul de extremă de forţă sau pe cel de pivot, este al treilea american din lotul formaţiei militare, alături de extrema Ron Timus şi de fundaşul Monty Mack.

Noul jucător al steliştilor a evoluat în NCAA la colegiul Xavier iar apoi cariera sa a inclus prezenţe în campionatele Turciei, Chinei, Franţei şi Israelului. El a fost ales cea mai bună extremă din China în sezonul 2007-2008, atunci când a înregistrat medii de 25,9 puncte, 8,8 recuperări şi 2 pase decisive pentru Dongguan New Century. Americanul a fost ales de către echipa chineză de pe prima poziţie a draftului CBA (Chinese Basketball Association) din anul 2005.

Potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului, bcsteaua.ro, încă un jucător sau doi vor fi transferaţi pentru returul campionatului.

Steaua Turabo ocupă locul 11 în clasamentul Diviziei A, cu cinci victorii şi opt înfrângeri, recordul înregistrat de alte trei echipe situate deasupra roş-albaştrilor în clasament, Dinamo, Energia Rovinari şi CSM Oradea

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite