Baschet: Un american și la naționala de fete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stacey Nolan
Stacey Nolan

Preşedintele FR Baschet, Carmen Tocală, a negociat preluarea naţionalei de senioare a României cu Stacey Nolan, antrenorul american al echipei ICIM Arad. România are astfel ambele naționale de seniori conduse de către tehnicieni americani, cea masculină fiind sub comanda lui Carl John Neumann.

"Am avut o discuţie cu Stacey Notan, dar şi cu cei din conducerea clubului arădean. Şi-au dat acordul ca tehnicianul american să preia naţională, urmând să rămână antrenor şi la ICIM. Mâine avem board-ul federaţiei şi vom oficializa decizia. M-am consultat şi cu jucătoarele din naţională când am venit cu ideea aceasta", a precizat Tocală, pentru Radio Timişoara.

Americanul îl va înlocui la cârma naţionalei de senioare pe George Mandache, care a ratat calificarea la Campionatul European. Naţionala României are recalificări în 2011, în Italia, dar o singură echipă din zece va ajunge la Euro.

"Stacey este încântat de propunere. El ar antrena şi naţionala de cadete, dacă i s-ar cere. Cred că poate să adune fetele în jurul său", a declarat managerul lui ICIM Arad, Marcel Urban.

Echipa arădeană are 18 victorii din 18 meciuri în prima parte a sezonului 2010-2011, 12 în campionat, patru în Liga Europei Centrale şi două în Cupa României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite