Baschet: Uriaşa Skrabalova nu mai vine la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistă cehă Zora Skrabalova, 1,97 metri, nu va mai fi legitimată la ICIM Arad, deoarece nu a trecut de vizita medicală. Vicecampioana României s-a întărit în schimb cu americanca Ashlee Roberson, 23 de ani, 1,80 metri.

Skrabalova ar fi devenit cea mai înaltă jucătoare care a evoluat în campionatul României, însă conducerea clubului arădean a decis să renunţe la transfer după ce baschetbalistei i s-a descoperit o ruptură de ligamente, în urma controlului medical.

Echipa arădeană a reuşit în schimb transferul americancei Ashlee Roberson, în vârstă de 22 de ani, care o va înlocui pe Cherisse Graham. Fosta jucătoare a arădencelor a fost nevoită să rămână în SUA din cauza unor probleme personale.

"Din păcate Cherisse nu poate să ne mai ajute momentan. Există posibilitatea să reluăm colaborarea din luna ianuarie", a declarat Marcel Urban, manager echipei arădene.

Ashlee Roberson, 1,80 metri este la prima ei experienţă în Europa şi vine direct din NCAA, campionatul universitar nord-american, de la Texas Tech. Evoluează pe postul de extremă şi a fost titulară în 32 dintre cele 33 de meciuri din ultimul ei sezon în colegiu. Ea a avut medii de 12,2 puncte şi 8,5 recuperări pe meci.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite