Gabriel Boriga: „Asta ne e valoarea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Tina Thompson si Gabriel Boriga
FOTO: Tina Thompson si Gabriel Boriga

Ratarea prezenţei în semifinalele Eurocup l-a dezamăgit pe preşedintele onorific al echipei MCM Târgovişte, Gabriel Boriga. „Asta ne este valoarea”, a spus el pentru adevărul.ro la finalul partidei încheiate cu scorul de 76-55 pentru Dinamo Kursk.

„Sunt extrem de dezamăgit. A fost o înfrângere a tuturor, a mea în primul rând, a jucătoarelor şi a antrenorilor. Dacă cineva îmi spunea înaintea meciului că vom rata calificarea aş fi putut să-l cred. 18 puncte nu înseamnă foarte mult în baschet. Dar dacă cineva mi-ar fi spus că nu ne vom califica înainte de sfertul patru, atunci aş fi zis că e complet nebun”, a mai spus Boriga.

MCM Târgovişte era condusă cu doar patru puncte înainte de ultimele 10 minute, dar a pierdut sfertul decisiv cu scorul de 23-6, iar cu un total de 21 de puncte diferenţă la finalul meciului, Kursk a avansat în semifinale.

„Am pierdut în doar 10 minute şi asta demonstrează că suntem încă departe de nivelul european, de nivelul la care tindem. Acum o să revenim în campionat să jucăm cu Sfântu Gheorghe, cu Oradea, cu Satu Mare. Asta ne este valoarea”, a mai declarat supărat preşedintele onorific al celor de la MCM.

Referitor la viitorul jucătoarelor de top, acesta a dat asigurări că acestea vor rămâne până la finalul sezonului. „Eu am respectat tot timpul pe toată lumea şi nu vor fi probleme. Toate jucătoarele vor rămâne să joace până la sfârşitul campionatului”, a mai spus Boriga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite