Dennis Rodman, antrenor de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dennis Rodman
Dennis Rodman

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman, 48 de ani, şi-a reluat pentru o scurtă perioadă legăturile cu sportul în care a strălucit în NBA, fiind pentru două meciuri antrenorul unei echipe de amatori din SUA. El a primit pentru prestaţia sa 40.000 de dolari.

Patronul echipei Elmira Bulldogs, din „Eastern Basketball League", una dintre miile de competiţii dedicate amatorilor în SUA, a luat decizia de a-l instala pe Dennis Rodman în postura de antrenor pentru două partide. Intenţia şefului de la Bulldogs a fost aceea de a atrage un număr mai mare de spectatori la meciurile de acasă ale echipei, iar generosul patron i-a oferit lui Rodman un onorariu de 20.000 de dolari pentru fiecare partidă.

Bulldogii au câştigat ambele meciuri cu Rodman pe bancă, însă „distracţia" l-a costat pe patron mai mult decât veniturile obţinute în cele din urmă din vânzarea biletelor. Potrivit site-ului nbatoday.net, fiecare partidă a fost urmărită de circa 300 de spectatori. În aceste condiţii, doar pentru recuperarea investiţiei preţul unui bilet ar fi trebui să fie de 130 de dolari, adică mult peste costul unui bilet de nivel mediu în NBA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite