Regele baschetului unu la unu se decide azi in... Penitenciarul Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razvan Popa (stanga) a castigat finala de la Bucuresti cu Hristu Sapera
Razvan Popa (stanga) a castigat finala de la Bucuresti cu Hristu Sapera

Razvan Popa, jucator la Dinamo Bucuresti, este Red Bull King of the Rock Bucuresti, 2011. El l-a invins in finala pe Hristu Sapera, ambii jucatori, alaturi de semifinalistii Florin Zarojanu si Mihai Bordei obtinand biletele pentru marea finala pe tara. Aceasta va avea loc duminica, in incinta Penitenciarului de Maxima Siguranta Rahova, incepand cu ora 11.00.

Cei mai buni opt jucatori de unu la unu din Romania vor juca acolo pentru telul suprem al acestei competitii, finala mondiala care se va disputa in luna septembrie pe Insula Alcatraz, supranumita „The Rock".

Cei patru jucatori bucuresteni vor lupta cu finalistii turneelor de calificare de la Timisoara, Gyori Aref si Andrei Ghiris, respectiv Cluj, Dan Rogojan si Nicu Foalea.

Meciurile din sferturile de finala sunt urmatoarele:

Razvan Popa vs. Nicu Foalea

Hristu Sapera vs. Andrei Ghiris

Gyori Aref vs. Mihai Bordei

Dan Rogojan vs. Florin Zarojanu.

Invingatorii din primele doua meciuri vor juca in prima semifinala, iar cei din urmatoarele doua meciuri, in cea de-a doua semifinala.

Dupa trei turnee de calificare, Timisoara, Cluj si Bucuresti, Red Bull King of the Rock Romania, 2011 se apropie de final. Doar un singur jucator va reprezenta Romania pe Insula Alcatraz, locul care acum aproape o jumatate de secol inca mai gazduia cei mai temuti criminali din Statele Unite!

Cine va reusi sa ramana in picioare, sa aduca tot ce are mai bun pe terenul de baschet de la Penitenciarul Rahova, sa castige un premiu, in valoare de aproape 4000 de euro, la care peste 100 de jucatori inscrisi la cele trei turnee preliminare au visat? Cine va reusi sa plece cu trofeul Red Bull King of the Rock Romania? Raspunsul il vom afla duminica!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite