Baschet: Asesoft, eliminaţi din Eurochallenge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSU Asesoft Ploieşti a pierdut aseară, în deplasare, partida cu Belgacom Liege, scor 86-79, şi nu mai are nicio şansă de a avansa în următoarea fază a Eurochallenge Cup, competiţie pe care a câştigat-o în 2005.

Ploieştenii aveau nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa calificării şi au condus la pauză cu 41-39, după un excelent sfert al doilea, încheiat cu un coş de trei puncte, at the buzzer, marcat de Kabengele.

Lipsa de eficienţă în ofensivă s-a simţit din plin în sfertul al treilea pentru ambele echipe, însă Asesoft nu a marcat decât opt puncte faţă de cele 14 reuşite de oaspeţi, care au intrat în sfertul decisiv cu un avantaj de patru puncte, 53-49.

Belgienii au reuşit un forcing, care avea să se dovedească crucial, în debutul sfertului al patrulea, marcând 12 puncte şi primind doar două. Americanul Alex Rouff a marcat toate cele opt puncte ale sale în acest interval de timp contribuind decisiv la victoria echipei sale.

Ploeştenii nu au mai reuşit să întoarcă partida de la scorul de 65-53, cu şase minute rămase de joc. Hargrove a încercat să-şi ţină echipa în joc marcând 10 puncte dintre cele 18 ale sale până la finalul partidei, însă nu a fost de ajuns.

Cătălin Burlacu a încheiat reuşit un double-double pentru Asesoft cu 10 puncte şi 12 recuperări, Burleson a contribuit cu 13 puncte şi 3 pase decisive în timp ce pivotul Rashard Griffith a marcat 11 puncte şi 4 recuperări.

Principalul marcator al partidei a fost americanul Michael Green, de la Liege, cu 26 de puncte, el reuşind împreună cu conaţionalii săi Adrian Banks şi Will Thomas să marcheze în total 59 de puncte.

Ploieştenii mai au un singur meci de disputat în grupa E a Eurochallenge Cup, la 12 ianuarie, acasă cu BC Doneţk, însă nu mai au nicio şansă de calificare în faza următoare a competiţiei.

Se pare că până la încheierea perioadei de iarnă de transferuri ploieştenii se vor despărţi de mai mulţi jucători străini, printre cei vizaţi fiind Arvydas Cepulis, Kevin Burleson şi chiar Rashard Griffith.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite