Baschet: Otopeni detronează liderul după un meci nebun!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Mandache a marcat 12 dintre cele 17 puncte alea sale în ultimul sfert, incluzând un coş de două puncte care a oferit definitiv conducerea echipei sale, când mai erau 90 de secunde de joc şi CS Otopeni a învins Gaz Metan Mediaş cu 80-78.

Ardelenii au pierdut prima poziţie a clasamentului după un meci în care au condus la 16 puncte diferenţă, 52-68, când mai erau nouă minute până la final. Însă conducătorul de joc Andrei Mandache a fost imbatabil în sfertul patru cu 12 puncte marcate, perfect susţinut în ofensivă de americanul LeVar Seals, care la rândul său a contribuit cu 9 puncte în ultimele 10 minute.

Cristi Crăciun a egalat situaţia la 75 cu un coş de trei puncte, iar apoi Mandache a marcat coşul care le-a oferit celor de la Otopeni definitiv conducerea pe tabelă, la capătul unei forcing de 11-0.

Mediaşul a avut şansa de a trece din nou la conducere cu un minut înainte de final, dar Zigeranovici, de două ori şi Phelps au ratat trei aruncări consecutive în mai puţin de 10 secunde.

Seals cu 20 de puncte, Crăciun cu 19 şi Mandache cu 17 au fost principalii realizatori pentru gazde. Oaspeţii au avut şase jucători cu cel puţin 10 puncte marcate dintre care s-au detaşat Howell şi Mitchell cu 17, respectiv 14 puncte.

Mediaşul, la al treilea insucces în acest sezon, pierde prima poziţie a clasamentului în favoarea clujenilor de la „U" Mobitelco, care au învins vineri, fără probleme, pe CSM Bucureşti, 95-80. CS Otopeni a reuşit cea de-a treia victorie consecutivă şi se află pe locul şase cu 11 victorii şi 8 înfrângeri.

Vezi aici rezultatele complete din Divizia A şi clasamentul la zi!

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite