Baschet: CS Otopeni, de neoprit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Otopeni a câştigat cea de-a patra partidă consecutivă în Divizia A la baschet masculin, învingând în deplasare pe Gladiator Cluj cu scorul de 103-95.

După ce în etapa trecută a furnizat una dintre surprizele campionatului, detronând liderul Gaz Metan Mediaş, jucătorii de la Otopeni au câştigat şa Cluj după o performanţă ofensivă de excepţie. Noua achiziţie, americanul Dewayne Jones, a reuşit cel mai bun meci al său cu 34 de puncte marcate iar compatriotul său LeVar Seals l-a susţinut cu 22 de puncte, cei de la Otopeni trecând pentru prima oară în acest sezon de graniţa celor 100 de puncte marcate într-un meci.

După ce aveau un avantaj de trei puncte la pauză, oaspeţii s-au distanţat la 14 puncte în sfertul al treilea, scor 60-74, în special în urma tirului din spatele semicercului. Jones a încheiat meciul cu şapte reuşite din opt încercări de la trei puncte iar cei de la Otopeni au punctat excelent şi de la interior, având un procentaj de 78 la sută la aruncările de două puncte.

Gladiatorii, fără veteranul Bubu Roschfnasky pe teren, au încercat să rămână în joc prin intermediul conducătorului de joc Leroy Dawson. Acestuia i-a lipsit o recuperare pentru a înregistra primul triple-double din Divizia A în acest sezon şi a încheiat meciul cu 18 puncte, 10 pase decisive, 9 recuperări şi patru intercepţii. În schimb americanul a dezamăgit din spatele semicercului, cu doar două reuşite de la trei puncte din 10 încercări.

Vezi aici rezultatele şi clasamentul la zi al Diviziei A

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite