Video: Obama, comentator de baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele american Barack Obama s-a alăturat comentatorilor televiziunii CBS de la partida dintre colegiile Georgetown şi Duke, care a avut loc duminică la Verizon Center în Washington.

Obama, una mare fan al baschetului, şi-a luat în serios rolul de comentator atunci când a fost invitat la microfonul televiziunii americane CBS şi a dovedit că este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în sportul său preferat, analizând amănunţit jocul celor două formaţii.

Preşedintele american chiar l-a ameninţat în glumă pe Clark Kellogg, unul dintre cei mai reputaţi comentatori americani ai partidelor din campionatul universitar, că îi va „fura" acestuia postul. „După ce mă voi retrage de la Casa Albă, eu zic să fii atent la slujba ta, pentru că voi veni în locul tău. Mai ai aşdar fie trei ani, fie şapte ani", a spus zâmbind Obama în direct la CBS.

Într-unul dintre marile dueluri baschetbalistice universitare, Georgetown a câştigat partida cu Duke cu scorul de 89-77. Partida a avut la Verizon Center din Washington şi a fost urmărită de peste 20.000 de spectatori, toate biletele la acest meci fiind vândute.

Preşedintele american a sosit cu câteva minute înainte de începerea partidei, alături de câţiva membri ai staff-ului său şi, deşi prezenţa sa nu a fost anunţată oficial în arenă, spectatorii l-au ovaţionat de îndată ce au sesizat că se află la meci. Obama a avut locuri la marginea terenului şi a s-a delectat în timpul partidei cu popcorn, fiind asaltat de blitz-urile fanilor aflaţi în apropiere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite