Baschet: Mărginean străluceşte din nou în NCAA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Marginean (foto: drexeldragons.com)
Gabriela Marginean (foto: drexeldragons.com)

Gabriela Mărginean a marcat 23 de puncte, reuşind patru aruncări libere în ultimele 30 de secunde ale jocului, pentru a aduce victoria echipei sale, Drexel Dragons, în partida cu colegiul James Madison, scor 68-67, din cadrul campionatului universitar de baschet al SUA, NCAA.

Mărginean şi-a completat evoluţia cu 5 recuperări şi a transformat, în total, 9 dintre cele 10 aruncări libere de care a beneficiat. Victoria este cu atât mai preţioasă cu cât Drexel a obţinut prima victorie în faţa unei univerităţi clasate printre primele 25 în Statele Unite în ceea ce priveşte baschetul feminin.

Dawn Evans de la Madison, a doua marcatoare din NCAA în acest sezon, a totalizat 30 de puncte, fiind principala realizatoare a meciului.

Gabriela Mărginean mai are nevoie de doar 8 puncte pentru a deveni cea mai bună marcatoare din istoria Conferinţei CAA, şi a fost aleasă recent în echipa deceniului din această conferinţă.

Un alt jucător român care evoluează în NCAA, Vlad Moldoveanu, a început anul 2010 cu o victorie, colegiul său, American University, învingând pe Brown cu 76-68. Moldoveanu a încheiat partida cu 15 puncte, 2 recuperări şi 2 pase decisive.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite