VIDEO NBA: Duel cu arme de foc în vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gilbert Arenas
Gilbert Arenas

Gilbert Arenas şi Javaris Crittenton, coechipieri la echipa Washington Wizards, din liga profesionistă de baschet a Statelor Unite, NBA, au scos armele unul împotriva celuilalt în vestiar, în urma unei dispute legate de o datorie financiară, potrivit cotidianului New York Post.

O ştire apărută săptămâna trecută în presa americană anunţa că Arenas şi-a depozitat în dulapul din vestiarul său câteva arme de foc, neîncărcate însă.

Continuarea acestei poveşti a venit chiar în prima zi a anului, când, potrivit unor surse anonime, citate de New York Post, Crittenton a declanşat un conflict în vestiar, solicitându-i lui Arenas banii câştigaţi în urma unui pariu. Acesta din urmă a scos un pistol cu care l-a ameninţat pe coechipierul său, care la rândul său a pus imediat mâna pe o armă.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Contactat de cotidianul american Arenas a negat incidentul însă clubul din Washington a anunţat printr-un comunicat oficial că va analiza situaţia şi va oferi autorităţilor tot sprijinul pentru rezolvarea acestui caz.

„Este pentru prima oară în lumea sportului când aud de aşa ceva, jucători care să se ameninţe cu arma în vestiar", a declarat Billy Hunter, directorul executiv al asociaţiei jucătorilor din NBA.

Gilbert Arenas, cunoscut ca unul dintre cei mai deschişi jucători din NBA în relaţia cu presa şi cu fanii a postat un mesaj ironic pe pagina sa de Twitter în legătură cu acest incident: „Dimineaţî când m-am trezit am aflat că sunt John Wayne. Ziariştii sunt uneori atât de haioşi"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite