NBA: LeBron, cel mai votat jucător în All Star Game

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kobe, la minge  şi LeBron vor lupta pentru titlul de MVP
Kobe, la minge şi LeBron vor lupta pentru titlul de MVP

LeBron James a strâns peste 2,5 milioane de voturi pentru a treia oară în carieră, fiind cel mai votat jucător dintre cei zece titulari din NBA All Star Game 2010, care va avea loc în Dallas, la 14 februarie. Tim Duncan şi Steve Nash au obţinut în ultimul moment locurile în liniile de început, devansându-i pe Dirk Nowitzki şi pe Tracy McGrady.

Allen Iverson a rămas în topul preferinţelor fanilor din întreaga lume, în ciuda sezonului mai slab, şi va fi unul dintre titularii echipei Estului pe postul de fundaş, alături de Dwyane Wade. Nominalizarea lui Iverson printre primii 10 jucători de la All Star Game a născut vii controverse în Statele Unite, o serie de jucători şi antrenori considerând că opinia fanilor nu ar trebui să conteze în proporţie de sută la sută la alegerea titularilor.

Un alt jucător care ar fi putut fi prezent printre titulari, în ciuda faptului că a evoluat doar 3 meciuri în acest sezon, este Tracy McGrady de la Houston Rockets. El a fost depăşit însă în ultimul moment de către Steve Nash (Phoenix Suns), pentru un post de fundaş în selecţionata Conferinţei de Vest.

Fanii echipei Dallas Mavericks vor fi dezamăgiţi după ce starul echipei lor favorite, germanul Dirk Nowitzki, a fost depăşit în ultimele zile de votare de către Tim Duncan de la San Antonio Spurs, care va fi prezent pentru a 12-a oară în All Star Game.

Iată titularii celor două formaţii şi numărul de prezenţe în All Star Game:

EST:
Allen Iverson, fundaş, 11 prezenţe
Dwyane Wade, fundaş, 6 prezenţe
LeBron James, extremă, 6 prezenţe
Kevin Garnett, extremă, 6 prezenţe
Dwight Howard, pivot, 4 prezenţe

VEST:

Steve Nash, fundaş, 7 prezenţe
Kobe Bryant, fundaş, 12 prezenţe
Carmelo Anthony, extremă, 3 prezenţe
Tim Duncan, extremă, 12 prezenţe
Amare Stoudemire, centru, 5 prezenţe

Rezervele celor două formaţii vor fi alese prin votul antrenorilor din NBA şi vor fi anunţaţi joia viitoare.
NBA All Star Game 2010 va avea loc în Dallas, în noul stadion acoperit al echipei de fotbal american Dallas Cowboys şi se anunţă meciul de baschet cu cea mai mare audienţă din istorie, 80.000 de oameni.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite