Baschet: Clujenii de la Mobitelco, arși la buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kendal Dykes (foto: u-mobitelco.ro)
Kendal Dykes (foto: u-mobitelco.ro)

Jucătorii de la ”U” Mobitelco s-ar putea salva totuși de la această penalizare dacă vor câștiga următoarele patru partide de campionat, acasă cu CS Otopeni, în deplasare la CSM București, acasă cu Poli Iași și în deplasare la Steaua Turabo București.

"Modul în care am pierdut la Timișoara a fost deranjant, și nu faptul că am pierdut. Jucătorii vor fi penalizați și depind de următoarele patru partide. Pentru luna noiembrie, jucătorii vor fi penalizați cu 50%, iar dacă vor câștiga tot până la finalul anului, atunci și-ar putea îmbunătăți procentajul de penalizări. Dacă pierd un meci dintre cele patru, atunci vor fi penalizați și în luna decembrie", a declarat Mircea Cristescu, președintele executiv al echipei "U" Mobitelco.

Chiar dacă parcursul din acest sezon nu se ridică la așteptările unei candidate la titlul național, Cristescu a precizat că nu se pune problema ca antrenorul Marcel Țenter să fie schimbat din funcție. "Avem toatăîincrederea în Marcel Țenter. Este singurul antrenor român din campionat care se mai bate în fruntea clasamentului", a mai spus managerul clujean.

Țenter a luat apararea jucatorilor săi și și-a asumat întreaga responsabilitate asupra înfrângerii de la Timișoara.

"Este un moment delicat pentru echipă, dar sunt sunt convins că vom ieși din acest impas, pentru că avem jucători de caracter.  Ca la toate celelalte înfrângeri, îmi asum și acum, cu Timișoara, întreaga responsabilitate, dar vă asigur că toți facem eforturi pentru a ne redresa. Aștept de la această echipă, la fel ca anul trecut, să se sacrifice. Se poate întâmpla să ai meciuri mai puțin reușite, dar nu accept să se renunțe la luptă", a spus Țenter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite