Michael Jordan: „Dacă aş fi jucat în prezent, aş fi marcat 100 de puncte într-un meci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-unul dintre extrem de rarele interviuri pe care le-a acordat în ultimii ani, legendarul Michael Jordan a vorbit despre prezentul jocului de baschet, cu ocazia lansării jocului NBA 2k11, în care sextuplul campion este personajul principal.

„Baschetul de astăzi este mai puţin fizic iar regulile s-au mai schimbat desigur. Dacă ar fi să joc după regulile actuale, în stilul în care evoluam pe vremuri, sunt aproape sigur că aş fi eliminat foarte rapid pentru şase greşeli personale, dar, în ofensivă, aş ajunge mult mai des la linia de aruncări libere şi astfel cred că aş putea marca 100 de puncte într-un meci", a spus Jordan pentru publicaţia Game Hunters, care aparţine celor de la USA Today.

Chestionat în privinţa comparaţiilor dintre el şi Kobe Bryant, Michael Jordan îl plasează pe acesta printre cei mai buni 10 fundaşi din istoria ligii. „Cred că va fi mereu adus în discuţie atunci când se va vorbi despre cei mai mari jucători din istorie, în momentul în care îşi va înceta cariera. Dacă vorbim despre cei care au jucat pe poziţia sa, cea de fundaş, atunci cu siguranţă este undeva între primii zece", a mai spus Jordan.

Recordul de puncte marcate într-un meci de fostul jucător al celor de la Chicago Bulls este de 69 de puncte, într-o partidă cu Cleveland Cavaliers, la 28 martie 1990, care s-a încheiat după prelungiri cu victoria taurilor, scor 117-113.

Noul NBA 2k11 le oferă pasionaţilor de jocuri video posibilitatea de a relua câteva dintre meciurile celebre pe care Michael Jordan le-a disputat de-a lungul carierei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite