VIDEO LeBron James, întrecut de un jucător de colegiu din Statele Unite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care Chandler Parsons a reuşit aruncarea decisivă
Momentul în care Chandler Parsons a reuşit aruncarea decisivă

Un coş senzaţional, de la peste 18 metri distanţă, a fost marcat de un jucător al echipei Florida. Chandler Parsons a reuşit faza anului în campionatul colegiilor, finalizând din spatele liniei de la centrul terenului, în chiar ultima secundă de joc!

Echipa din Florida a fost condusă cu scorul de 59-61 cu doar două secunde înainte de finalul întâlnirii cu N.C. State. Mai mult, N.C. State mai avea de executat o aruncare liberă, care ar fi încheiat, practic, socotelile în acest joc.

Farnold Degand nu a reuşit să transforme ultima aruncare de penalitate, astfel că mingea a fost recuperată de echipierii celor de la Florida, mingea a ajuns la Chandler Parsons, iar jucătorul a aruncat spre coş, nemaiavând, în acel moment, nicio altă soluţie de finalizare.

Faza a făcut rapid ocolul întregii lumi, iar finalul acestei întâlniri este comentat şi acum de presa de peste Ocean. La doar cinci zile din 2010, baschetul de colegiu pare să-şi fi adăugat o primă fază la celebrul Top 10 de la finalul anului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite