UPDATE: Baschetbalistul de la Otopeni operat, după o fractură craniană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grav accidentat în meciul cu Asesoft Ploieşti, baschetbalistul echipei CS Otopeni, Marian Minea, a intrat astăzi dimineaţă, la ora 9.00, în operaţie la Spitalul Municipal din Bucureşti. El a suferit o accidentare în cadrul partidei din finala mică a Cupei României, disputată sâmbătă împotriva celor de la Asesoft Ploieşti. Minea a suferit o fractură craniană, deasupra ochiului, unde are o gaură cât o minge de ping-pong, după

"Marian va fi operat miercuri dimineaţă de către patru doctori de la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti. S-a plâns că vede în ceaţă cu ochiul afectat şi îi este teamă să nu îi fie afectată vederea şi pe viitor", ne-a declarat Mugur Porumbacu, directorul executiv al echipei din Otopeni.

Sportivul a fost transportat imediat după accidentare la Spitalul de Urgenţă din Sibiu, fiind apoi transferat la Spitalul de Urgenţă din Capitală. Din examănările efectuate până acum osul cranian este înfundat deasupra ochiului, drept pentru care intervenţia chirurgicală se anunţă una extrem de delicată.

"Primăria Otopeni va suporta toate cheltuielile legate de operaţie şi de refacerea sportivului şi eu sper ca mâine, în primul meci al seriei din playout cu Braşov, să învingem şi să-i dedicăm victoria lui Marian", a mai spus Porumbacu.

Acesta a lansat un atac dur la adresa celor care fac parte din Federaţia Română de Baschet, pentru lipsa de interes faţă de situaţia sportivului. "Atunci când preşedintele Carmen Tocală este la birou, toată lumea se agită să facă treabă. Dacă este plecată, aşa cum s-a întâmplat acum, nimeni nu face nimic, toată lumea stă la cafele. Sunt extrem de dezamăgit că nici măcar unul dintre acele personaje din cadrul Federaţiei nu a dat măcar un telefon să se intereseze de soarta acestui copil. Este o crasă lipsă de respect într-o situaţie umană", a declarat Mugur Porumbacu.

Marian Minea, 24 de ani, a sosit la CS Otopeni în această iarnă după ce a evoluat în turul campionatului pentru Steaua Turabo Bucureşti. El are o medie de 3,3 puncte şi 2,1 recuperări pe meci în sezonul 2010.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite