Baschet: LeVar Seals va juca pentru CSU Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seals a mai jucat la Cluj şi Otopeni înainte să ajungă la CSU
Seals a mai jucat la Cluj şi Otopeni înainte să ajungă la CSU

Unul dintre cei mai spectaculoşi jucători din campionatul naţional de baschet, americanul LeVar Seals, s-a transferat la CSU Atlassib Sibiu.

Seals este la al şaselea său sezon în Divizia A şi a evoluat până acum la „U" Mobitelco Cluj şi la CS Otopeni. A ajuns de două ori în finală cu „U" Mobitelco şi este câştigător al concursului de slam-dunk din cadrul All Star Game Romania 2006. LeVar a fost cel mai bun marcator al celor de la CS Otopeni în sezonul 2009-2010, cu o medie de 16,7 puncte pe meci, la care a adăugat 4,5 recuperări şi 3,2 pase decisive în medie pe meci.

„Am venit la una din cele mai bune echipe din România. Sibiul tratează jucătorii cu respect şi asta contează pentru mine. Vreau să ajung cu CSU să jucăm în play-off, cât mai sus şi dacă se poate chiar în finală. Vom munci mult să ajungem acolo unde toată lumea îşi doreşte. Sunt bucuros că am ales CSU" a spus jucătorul american pentru Adevarul de Seară Sibiu.

Contract până la finele sezonului
LeVar Seals a semnat o înţelegere cu CSU Sibiu până la finalul actualului sezon şi cu opţiune de prelungire pe încă unul. „Este un transfer important pentru noi. Sunt şanse foarte mari ca Seals să joace chiar azi în meciul de la ora 18.00 din Sala Transilvania, cu Energia Rovinari" a explicat directorul executiv al lui CSU, Mircea Vulc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite