Baschet: Gabriela Mărginean, evoluții excelente în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriela Mărginean își continuă evoluțiile excelente din prima ligă de baschet feminin din Grecia. Românca a avut o medie de 17,5 puncte și 7,0 recuperări în cele două meciuri disputate de echipa sa Panathinaikos, în această săptămână, încheiate cu o victorie și o înfrângere.

Echipa Gabrielei Mărginean a suferit primul eşec stagional, în deplasare cu Aris Salonic, pentru ca apoi să se revanşeze în faţa propriilor suporteri, împotriva lui Panionios.

PAO a pierdut la scor, 52-72, în deplasarea de la Salonic, de miercuri. Mărginean a bifat 32 minute de joc, perioadă în care a totalizat 17 puncte, 4 recuperări şi 3 intercepţii pentru un indice de 15 la eficienţă.

Sâmbătă, Panathinaikos a câştigat cu scorul de 70-57, în faţa lui Panionios, pe teren propriu. Sportiva originară din Cluj a avut un double-double în 38 minute de joc. Gabi a reuşit 18 puncte, 10 recuperări şi 2 intercepţii pentru un indice de 27 la eficienţă.

Panathinaikos are patru victorii şi o înfrângere, împărţind locul 2 în clasament cu DAS Ano Liosa şi Esperides. Primul loc este ocupat de SOny Athinaikos, singura echipă neînvinsă în acest sezon.

În cinci meciuri disputate până acum, dintre care în patru a triumfat, Gabriela Mărginean are medii de 31.0 minute, 15.6 puncte, 8.0 recuperări, 1.4 pase decisive, 1.8 intercepţii cu 3.4 posesii pierdute şi procentaje de 48% la două puncte, 29% la trei puncte şi 83% la libere.

Sursa: numaibaschet.ro



Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite