Baschet: ICIM Arad, prima înfrângere după 22 de meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baschet
baschet

CSM Satu Mare a învins pe teren propriu pe ICIM Arad, scor 63-47 în derby-ul etapei a treia din Grupa A1 a Diviziei A la baschet feminin. A fost prima înfrângere din acest sezon pentru arădence, după 22 de victorii consecutive în toate competițiile.

Bosniaca Amra Mehmedic, noua achiziție a sătmărencelor, a fost eroina meciului cu cele 27 de puncte marcate, la care a adăugat 10 recuperări, o pasă decisivă și un capac pentru un indice al eficienței de 34. Componenta naționalei Bosniei și fost MVP în campionatul Suediei, Mehmedic are o medie de 20,4 puncte în cele trei meciuri jucate pentru Satu Mare și a devenit liderul echipei la acest capitol.

Ex-iugoslava a fost excelent susținută de Anita Tellaine cu 12 puncte și 9 recuperări și de Andreea Orosz cu 11 puncte și 5 recuperări.

Marea favorită la titlu în acest sezon, ICIM Arad nu a avut avantaj decât în debutul meciului și a fost condusă și la 21 de puncte în sfertul al patrulea. Arădencele au dominat jocul la recuperare, cu Ashlee Roberson și Larisa Toma, însă procentajele la aruncări au fost dezastruoase. Cherisse Graham a avut un meci de coșmar cu toate cele 10 aruncări ratate, americanca fiind eliminată după 30 de minute de joc pentru 5 greșeli personale.

Cristina Ciocan a fost principala realizatoare pentru ICIM, cu 15 puncte și 6 recuperări iar veterana Larisa Toma a contribuit cu 13 puncte și 5 recuperări.

Seria de succese a arădencelor s-a oprit după 14 victorii în campionat, 6 în Cupa Europei Centrale și 2 în Cupa României. Satu Mare și Craiova rămân singurele echipe neîvinse din Grupa A1.

Iată rezultatele etapei a treia, Grupa A1:
CSM Satu Mare - ICIM Arad 63-47
CSB Teleorman - Olimpia București 63-49
BCM Bega Danzio - LMK BC Sepsi 57-44
Rapid București - SCM Craiova 69-73

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite