Baschet: Derby ardelean în Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sf. Gheorghe are trei victorii în acest sezon, cu Satu Mare (foto: sepsibc.ro)
Sf. Gheorghe are trei victorii în acest sezon, cu Satu Mare (foto: sepsibc.ro)

CSM Satu Mare va întâlni LMK Sepsi Sfântu Gheorghe în cea mai echilibrată partidă din cadrul semifinalelor Cupei României la baschet feminin.

În cealalată partidă, desemnată în urma tragerii la sorţi care a avut loc astăzi la sediul FR Baschet, se vor întâlni MCM Târgovişte şi Olimpia Bucureşti.

Ordinea jocurilor din Final Four va fi stabilită în funcţie de atribuirea organizării turneului, care urmează să fie stabilită de către echipele participante joi 18 martie 2010 ora 14:00 la sediul FR Baschet. Turneul va avea loc la 26 şi 27 martie, prima zi programând semifinalele iar în cea de-a doua urmând să se dispute finala mică şi finala mare.

Sepsi Sfântu Gheorghe este lider în Grupa A1 a Diviziei A la baschet feminin cu şapte victorii din tot atâtea meciuri în timp ce CSM Satu Mare ocupă locul cinci cu trei victorii şi patru înfrângeri. Sfântu Ghoerghe a câştigat până acum toate cele trei întâlniri din sezonul regulat, cele două echipe urmând să se întâlnească în returul Grupei A1, chiar sâmbăta aceasta, la 20 martie.

Cealaltă semifinală are o favorită certă, MCM Târgovişte, care a relizat unul dintre scorurile-record din acest sezon în prima întâlnire cu Olimpia Bucureşti, 107-32.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite