Naţionala feminină de baschet a câştigat primul amical cu Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflată în pregătirea debutului în preliminariile CE 2011, echipa feminină de baschet a României a câştigat cu 88-85 (43-41) primul meci amical cu Germania, disputat aseară, în sala Arena din Complexul Sportiv "Lia Manoliu". Astăzi, de la ora 17.30, are loc partida revanşă.

Întâlnirea a fost echilibrată, nemţoaicele fiind avantajate de faptul că disputaseră deja câteva meciuri de pregătire în timp ce naţionala noastră a fost la cel dintâi din ultimul timp. Din acest motiv, punctele României au fost marcate îndeosebi prin reuşite individuale, multe dintre combinaţiile jucătoarelor noastre eşuînd deseori. În ciuda caracterului amical, adversarele nu s-au menajat, una dintre componentele Germaniei fiind scoasă pe braţe de pe teren...

La începutul disputei, când România conducea cu 3-0, tabela electronică de marcaj a dat semne de slăbiciune, meciul fiind întrerupt pentru câteva minute. Din fericire, defecţiunea a fost remediată.

Punctele României au fost marcate de următoarele jucătoare: Florina Paşcalău 17 puncte, Cristina Ciocan 14p, Ancuţa Stoenescu 11p, Andra Mandache 10p, Gabriela Mărginean 9p, Alexandra Uiuiu 8p, Annemarie Părău 7p, Elisabeth Pavel 4p, Claudia Pop 4p, Florina Diaconu 2p şi Anita Meszaros 2p.

Meciul revanşă România - Germania se va disputa astăzi, de la 17.30, tot la sala Arena din Bucureşti. Sâmbăta viitoare, în acelaşi loc, naţionala va debuta în preliminariile CE 2011, în compania Letoniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite