Euroliga: Partizan Belgrad, uriaşă surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dusan Kecman, la minge, a marcat 29 de puncte pentru Partizan
Dusan Kecman, la minge, a marcat 29 de puncte pentru Partizan

Partizan Belgrad a reuşit o uriaşă surpriză în primul meci din cadrul playoff-ului Euroligii masculine de baschet, învingând, în deplasare, scor 77-85, pe Maccabi Tel Aviv, una dintre favoritele la calificarea în Final Four.

Sârbii au reuşit o revenire incredibilă, dupa ce au fost conduşi la 21 de puncte. Dusan Kecman a fost eroul celor de la Partizan, marcand 29 de puncte, record al carierei, dintre care 7 aruncări de trei puncte. Surpriza este cu atât mai mare, cu cât belgrădenii au pierdut înaintea acestui sezon patru jucători de bază, Velickovici (la Real Madrid), Tripkovici (la Joventut Badalona), Tepici (la Panathinaikos) şi Lasme (chiar la Maccabi).

Partizan a mai reuşit în grupele principale din Euroliga o mare surpriză, învingând Barcelona, principala candidată la trofeu în acest sezon.

În celelalte partide s-au înregistrat victorii normale ale gazdelor. TSKA Moscova nu a avut probleme cu spaniolii de la Caja Laboral, însă Barcelona şi Olympiakos Pireu au avut meciuri disputate cu Real Madrid, respectiv Asseco Prokom din Polonia.

Iata rezultatele inregistrate ieri:
Regal FC Barcelona - Real Madrid 68-61
Maccabi Electra - Partizan Belgrad 77-85
TSKA Moscova - Caja Laboral 86-63
Olympiakos Pireu - Asseco Prokom 83-79

Al doilea meci din cadrul playoff-ului are loc joi, tot pe terenul echipelor care au fost gazdă marţi. Partida dintre TSKA Moscova şi Caja Laboral va fi transmisă în direct de Sport Klub, de la ora 21.15.

Seriile se desfaşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, învingătoarele urmând să se califice în Final Four.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite