Baschet: Petricevici rămâne la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragan Petricevici face performanţă cu jucători neplătiţi
Dragan Petricevici face performanţă cu jucători neplătiţi

Dragan Petricevici, antrenorul vicecampioanei României Elba Timişoara, va rămâne în continuare la echipă, după ce anunţase la sfârşitul săptămânii trecute că demisionează.

"M-am consultat cu jucătorii, cu fanii echipei şi cu conducerea executivă şi am luat decizia de a rămâne. Îmi doresc să continui proiectul de la Timişoara şi vreau să câştigăm un titlu naţional. A contat mult relaţia excelentă pe care o am cu jucătorii şi cu fanii echipei şi de aceea am decis să rămân", a declarat Petricevici în cadrul unei conferinţe de presă susţinute astăzi.

Antrenorul bosniac îşi anunţase demisia după înfrângerea surprinzătoare pe teren propriu cu Dinamo Bucureşti, scor 81-84, în etapa a 23-a a Diviziei A. El a acuzat conducerea administrativă a clubului de neimplicare în problemele echipei, de lipsă de organizare şi de comunicare.

După ce anul trecut au jucat finala Diviziei A, pierdută cu CSU Asesoft Ploieşti, şi au ajuns până în ultimul act al Ligii Europei Centrale, în acest sezon problemele financiare au cauzat un parcus sinuos al echipei.

Elba se află în prezent pe locul 9 în clasamentul Diviziei A şi are o deplasare dificilă în etapa a 24-a, la Târgu Mureş.

Partida dintre BC Mureş şi Elba Timişoara va fi transmisă în direct de către TVR 3, duminică de la ora 17.00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite